Meridiaanihieronta ja akupainanta

Tapio Sippoin kehittämä meridiaanihieronta yhdistää kiinalaisen lääketieteen, akuhieronnan, japanilaisen Shindo ja Shiatsu -hieronnan, kiinalaisen tuina- ja anma-hieronnan, tiibetiläisten Kum Nye ja Kunye -hierontojen, Nuat Phaen Boraan -hieronnan, Chi Nei Tsang -sisäelinhieronnan, Jap Sen -hieronnan, suomalaisen jäsenkorjauksen, klassisen hieronnan ja energiahoitamisen parhaat puolet.

Meridiaanihieronnassa käytetään hyväksi sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen että japanilaisen shiatsu-mestari Masunagan laajennettua meridiaanikartastoa.

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa.Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu,jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Akupainanta antaa tarvittaessa täsmähoidollisen lisän yksittäisten sairauksien hoitoon.

Sippoin meridiaanihieronnassa käytetään samoja energiakanavia, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Sippoin meridiaanihieronnan aikana käsitellään kehon heijastealueita sekä hierotaan ja venytellään auki meridiaaneja (akuratoja).

Meridiaanihieronta & akupainanta tehdään lattialla hoitopatjalla vaatteiden läpi. Hoito kohdistuu koko kehoon.